neděle 31. ledna 2016

Měsíční chvástačka (leden 2016) + Unboxing


Po Vánocích jsem nečekal žádné velké nakupování knih, a tak se taky stalo. Jelikož jsem po svátcích úplně švorc a tak trochu se snažím šetřit na knížky, které vyjdou v dalších měsících, za leden tu mám jenom dva přírůstky a ten druhý vám ukážu pomocí unboxingu.

Moji jedinou koupenou knihou je Píseň krve, na kterou jsem se chystal už hodně dlouho. Kamarád mi ji v paperbacku za levno prodal, tak snad mě ta tloušťka neodradí od toho, aby jsem ji v nejbližší době přečetl, protože jsem na ni už dost zvědavý.


Rychlý přesun na tu unboxingovou část. Na konci měsíce mi přišel první recenzní výtisk od Megaknih. Jedná se o druhý díl z jedné velmi oblíbené série a konečně už ho mám doma i já, i když vyšel teprve před pár dny. No jo, trpělivost není moje silná stránka.

Malé nahlédnutí.

Tak teď už je to úplně jasný!

Po prvním díle, Skleněném trůnu, jsem se zděsil, že pokračování jménem Půlnoční koruna vyjde až v lednu, nebo-li v tu chvíli za sto let. Ale sotva jsem se nadál, už je doma a můžu se do ní v klidu začíst. CooBoo dokonce nedávno zveřejnilo, že další díl Dědička ohně má být přeložena už v dubnu, což jsem vůbec nečekal. Jsem rád, že nás zas tolik netýrají, ale jak znám Sarah, ta prodleva i mezi pouhými dvěma díly bude nekonečná. Děkuji internetovému knihkupectví Megaknihy.cz za recenzní výtisk.



Leden byl na knihy teda fakt dost chudý, ale v únoru by se mi tady toho mělo nastřádat trochu víc. Za vysvědčení by mi měli rodiče něco přispět a už jsem dostal nějaké peníze od prarodičů, takže se toho musí pořádně využít. Pochlubte se mi i vašimi přírůstky.

2 komentáře:

  1. Pisen mam uz pres rok a furt se k ni nemuzu dokopat. Koupila jsem ji na bazaru taky velmi levno:). Skleneny trun je u me stale prumerny. Nesedi mi autorcin styl psani, ale jsem velmi zaujata Celaeninym zivotnim pribehem:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Píseň se už fakt třesu, jenom ta tloušťka... asi si to nechám na nějaký volno :D Mně se Skleněný trůn hodně líbil a její styl je strašně super, ale ten druhý díl mně už právě moc nesedl, už to podle mě bylo až moc roztahané :)

      Vymazat