středa 23. listopadu 2016

Unboxing #9


Dnes mi celkem neočekávaně přišel balík od Presco Group. Rozhodně jsem totiž nepředpokládal, že mi přijde tak brzo. Určitě jste si všimli, že se s unboxingy z Presco Group poslední dobou na českém blogspotu roztrhl pytel. Tato společnost nově začala vydávat i dětské knížky, a tak začala nabízet několika blogerům spolupráce. Mě to dost zaujalo, proto jsem jim napsal, jestli by neměli zájem o spolupráci i se mnou, a ono to vyšlo! Komunikace i doba doražení balíku byla vážně rychlá a krátká.





Nebyl to zrovna malý balíček.





Konečně jsem se po půl hodině sápání do balíku dostal k bublinkové folii, přes kterou jsem se snažil dostat další půlhodinu... No, aspoň nemůžu říct, že knížky byly špatně zabalené :DD





Tam toho je.





Nejdříve tento velice milý a krásný rukou psaný dopis.





Knížka byla ještě zabalená v tomto pěkném zeleném papíře, který mi bylo až líto trhat.





Je to  Otolína a žlutá kočka. Sice se jedná o knížku pro děti, ale jak jsem psal samotné paní Lucii, někdy je prostě potřeba vrátit se do našich dětských let. A navíc s pomocí tohoto skvostu to bude jenom radost.





Je opravdu nádherná, i vevnitř.





Součástí byl i tenhle roztomilý odznáček.





K Otolíně jsem si od Presco Group vzal i tyto dvě krásné omalovánky. Ta vlna relaxačních omalovánek za mnou zatím nějak nedorazila, a tak si myslím, že začít s tímto vymalovávacím trendem právě se Sněhurkou a Alenkou určitě nebude krok vedle.








Když jsem omalovánkami prolistovával, skoro jsem už sahal pro pastelky.





Z balíčku na mě vykoukla i tato překvapení v podobě diáře a kalendáře Star Wars a katalogu knížek pro děti.





Líbí se vám mé nové přírůstky od Presco Group?

1 komentář:

  1. Ja stále vravím, že v dnešnej dobre sú detské knižky spracované veľmi pekne. Ja mám síce už dectvo hodne dávno za sebou ale BFG som si prečítala aj teraz :)

    OdpovědětVymazat