čtvrtek 28. dubna 2016

Měsíční chvástačka (duben 2016)

Pápá dubne, vítej květne! Ale nejdřív si samozřejmě musíme zrekapitulovat, co jsem si v tomhle měsíci pěkného knižního pořídil. Stejně jako v březnu, tak i v dubnu se číslo naspořených knih zastavilo na 4. Peníze prostě nejsou, a tak mi do knihovničky přibyly akorát tři darované knížky a jedna výhra.




Jako první přírůstek v měsíci mi udělalo radost oficiální hardbackové vydání knihy Will Grayson, Will Grayson, které mi poslalo Knihy Dobrovský a já jim tímto moc a moc děkuju, knížku si můžete koupit ZDE.











Ne méně nadšený jsme byl, když mi přišla výhra od Madlenky z blogu CZ-books a to knížka Adaptace, víc jsem se o ní rozepsal v mým posledním unboxingu. Knížku jsem už stihl i přečíst a dost mě překvapila. Recenze by měla být brzy.










A to nejlepší na konec! Závěrem měsíce mě potěšily tyhle dvě krásky, které mi koupila mamka za zdárně zvládnuté přijímačky. A obě jsou úplně nádhernéééé!!! Na Dědičku ohně jsem netrpělivě vyčkával už od ledna a megácky se na ni těším, no a před závěrečným dílem série Škola dobra a zla Poslední navěky si asi dám rereading prvních dvou dílů, abych se v tom třetím jakž takž orientoval. A ta obálka je ze všech těch tří rozhodně nejlepší a nejenom kvůli té zelené barvě, kterou zbožňuju.







Máte něco k mým dubnovým přírůstkům?

4 komentáře:

  1. Já tě žeru:D. Hej a Willa ti závidím ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm... A v jakém smyslu? :D :P (Jenom tak pro info, já tebe taky :D ;) Asi ho někomu daruju, protože už mám doma to paperbackový vydání pro recenzenty, který se mi líbí trochu víc, ale i tak je pěkná :)

      Vymazat
    2. :D no přece pro tvůj výběr:D. Tak uspořádej soutěž:)

      Vymazat
    3. :D Áha, tak to jo :D Až se naskytne možnost, třeba udělám :D

      Vymazat