pátek 25. září 2015

Úlovky z knihovny #1


Takže, jsem tu zpět s dalším článkem. Tentokrát jde o první díl Úlovků z knihovny. Nedávno jsem (opět) navštívil naši místní knihovnu a tak bych vám chtěl ukázat, co tam pro mě vlastně zbylo.

Jestli jste o této knize ještě neslyšeli, asi byste to měli hned napravit! Já jsem si Marťana chtěl před nějakou dobou koupit, ale zřejmě jsem si to rozmyslel a jsem rád, že ji naše knihovna přidala do svého repertoáru snad skvělých knih. Doufám, že bude tak skvělá, jak mi ostatní slibují. A v listopadu by měl být i film!



Jako druhou a zároveň poslední knihu jsem ulovil Pátou vlnu. Na tuto knížku jsem opravdu hodně zvědavý. Když jsem zhlédl filmový trailer (ano, zase knížka, která bude zfilmovaná), hodně mě to zaujalo a námět kolonizace Země mimozemšťany vypadá dobře.




A teď obje pěkně pospolu:




Tohle by bylo pro moje historicky první Úlovky z knihovny, které byly jenom dva. Četli jste je nebo to máte v plánu? A půjdete do kina na film Marťan a Páta vlna (mimochodem, který bude až v lednu :/)?

2 komentáře:

  1. Citala som Piatu vlnu a mozem len odporucit, a tiez sa neviem dockat toho ako vyjde v kinach :3 Len ten zaciatok bol v Piatej vlne podla mna dost nudny, ale potom je to uplne skvela kniha. Ked ju docitas, tak dufam ze urobis recenziu, lebo chcem vediet ci sa ti pacila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se na ni těším ještě víc :) Recenzi určitě udělám

      Vymazat