čtvrtek 18. února 2016

Unboxing #5

Celkem po dlouhé době tu mám zase samostatný Unboxing. Ve dvou dnech se mi tady nastřádaly dva balíčky, ale ani za jeden jsem neutratil ani korunu. Jsou to jenom recenzní výtisky, jeden od nakladatelství Grada a druhý z knihkupectví Knihy Dobrovský.


Tento pěkný modrý balík od Grady mi přišel už včera a jedná se o dost netypický recenzní výtisk.


Jako kniha to moc nevypadá, že?


Ale kniha to je, ale zatím jen v pédéefku v tomhle tlustým štosu papírů a spolu s ním mi přišel i katalog nakladatelství Grada.

Je to kniha mladého českého spisovatele Lukáše Kerharta Cestování - nejlepší životní investice. Já vím, asi je trochu divný brát si na recenzi knížku o cestování a kariéře, ale hned vysvětlím. Paní, která má na starosti blogery pro Knihy Dobrovský, mi poslala e-mail, jestli bych pro Gradu nezrecenzoval právě tuhle knihu. Říkal jsem si, že to bude nějaká naprosto nudná a stroze naspaná blbost. Pak jsem se ale koukl na ukázky z knihy, které mi ta paní přiložila k mailu, a zjistil jsem, že to nebude žádná obyčejná příručka, ale spíš překvapivě dobře napsaná a vtipná knížečka ze života. Tak jsem paní z Grady napsal, že bych ji pro ně rád zrecenzoval. Přišla mi teda zatím jen v papírové podobě, protože kniha má vyjít až na konci února a já bych do té doby měl napsat na ni recenzi. Tak snad to zvládnu, ale už se na ni celkem těším.



Tahle vypadá balíček, který mi přišel dnes a je to první recenzák od Knih Dobrovský, se kterými jsem nedávno navázal spolupráci.

Asi už poznáte, která knížka to je.

Kázání ohně! Tahle kniha je na internetu teď dost viděná. Já jsem si ji sice nechtěl po nějakém tom rozmýšlení kupovat, ale když jsem měl tu možnost ji zrecenzovat pro Knihy Dobrovský, proč vlastně ne? O jarňákách si asi udělám čtecí maratón :D


Líbil se vám můj výběr? Máte v plánu si něco z toho pořídit nebo už jste si pořídili?

9 komentářů:

  1. Kázání ohně bych se moc ráda přečetla, ale nevím jestli se k ní dostanu. Snad časem ano. :)
    Ať se ti knihy líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kázání ohně vypadá skvěle, jen ji otevřít a začít číst :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné přírůstky :) Máš se na co těšit :) Jinak na tvém blogu jsem poprvé a jsem ráda, že jsem ho objevila :) Tak jen tak dál a hodně radosti při čtení a blogování :)

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za komentář, díky němu jsem mohla objevit tvůj blog! Líbí se mi tu :)

    OdpovědětVymazat