pátek 11. března 2016

Unboxing #6

Že by další balíček? Přesně tak, a proto nesmí chybět ani Unboxing! Tyhle knížky jsem objednal z Buxu. Sice jsem to tak úplně neplánoval, ale Knižní klub, do kterého patřím, mi poslal malý katalog se slovy, že jestli si do 16. března od nich neobjednám nějakou knížku, pošlou mi nějakej jejich "bestseller". Možná tohle znáte a stejně jako já jejich pravidla nikdy nepochopíte, ale chtěl jsem se vyhnout nějakým nepříjemnostem, a tak jsem si tam teda něco vybral a nakonec vůbec nelituju.



Obvyklá podoba balíku od Buxu...


Jaja, knížky jsou dvě.


Tvam-ta-da-dáááá! Tohle jsou ty krásky! No, krásky... Jedna pěkná je, ta druhá už moc ne. 


(Ne)obyčejný kluk je moje srdcovka. Tuhle knížku jsem četl už před několika lety a hodně se mi zapsala do srdce. Bohužel jsem ji měl jen pučenou a k nákupu jsem se od tý doby nějak moc neměl. Ale teď jsem ji tam uviděl za 49 Kč a prostě chápete, že musela být moje. Rereading, který bych si tak strašně rád dal, je ale bohužel v nedohlednu.


Ani úplně nevím, co mě na knize Mladí vyvolení tak zaujalo. Rozhodně to není obálka ani autorka, protože Legendu jsem od ní ještě nečetl. Možná se do toho trochu zapletla anotace, ale asi u mě rozhodla cena... Když jsem měl v košíku (Ne)obyčejnýho kluka, nechtělo se mi platit větší poštovný, než stojí samotná kniha, a tak jsem tam přihodil i tuhle s bombastickou cenou 150 kaček! Hele, i s tou obálkou, neber to! Jako, naživo se to dá celkem přežít. Kdyby tam nebyla ta holka, která mimochodem vypadá jak chlap, a její divně zkroucený ruce, nebylo by to zas tak strašný. A hřbet ujde. No, jak se říká, (ne)suď knihu podle obalu, a na ten příběh se jinak fakt těším.


Líbí se vám můj výběr? A četli jste nebo se chystáte jednu či druhou číst?

2 komentáře:

  1. Neobycejneho kluka uz mam nejakou dobu doma. Docela me zaujal, ale zatim nebyl cas na precteni...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuju! Možná je to chvílemi trochu dětinský, ale jinak je to boží knížka :)

      Vymazat