středa 2. března 2016

Měsíční chvástačka (únor 2016)

Na konec měsíce je tu Měsíční chvástačka. V únoru mi do knihovničky přibilo pár hodně zajímavých kousků a jsem za ně hrozně rád. Je jich celkem 7, jedna z nich sice není úplně kniha, ale však co už.




Na novinku Jiskra v popelu jsem se už strašně moc těšil, takže sotva vyšla, kniha už byla na pěkně na cestě. Mám ji přečtenou a fakt hodně se mi líbila, doporučuju.
















V únoru jsem dokonce vyhrál i jednu knížku. Je to Spálená obloha, kterou jsem si vysoutěžil u Knižního klubu. Tahle kniha sice vybočuje z mýho žánru, ale thrillery jako takový mě celkem baví a tenhle rozhodně stál za to.















Tou knihou neknihou jsem myslel Cestování - nejlepší životní investice, kterou mám na recenzi od nakladatelství Grada. Kniha vyšla teprve před pár dny, a proto mě v průběhu měsíce přišla PDFku. Za tuhle i finální verzi, která mi má přijít někdy v nejbližší době, Gradě moc děkuji.














Dalším recenzákem tentokrát od Knih Dobrovský je Kázání ohně. Námět mě zaujal a obálka je taky hodně pěkná, a tak jsem si o ni teda zažádal a už taky zrecenzoval.













S poslední větší objednávkou z Knihkupectví Mobi, se kterým jsem hodně spokojenej, mi přišly tyhle krásky. Zrcadlení jsem netrpělivě očekával už přes půl roku po dočtení druhého dílu a po tom strašným cliff hangeru to bylo konečně osvobození. Na Bez šance i Dám ti slunce jsem viděl jenom samou chválou. Námět mají obě dvě super a už se na ně taky pomaličku chystám. Obě dvě mají navíc úplně nádherné obálky (Zrcadlení nepočítám, to mi bylo jasný už od začátku :D). V Únorových dárečkách jsem nadával, že obálka Bez šance vypadá strašně, ale naživo je to úplně něco jinýho. Působí to vážně dokonale, ale ta "samolepka" mě štve...


Líbily se vám moje přírůstky? Máte nějaký z nich v merku?

6 komentářů:

  1. Moc hezké přírůstky, plánuji si pořídit rovnou několik z nich - jasnou volbou je Spálená obloha, ale mrknu se i na Bez šance a Dám ti slunce. Ať je i březen bohatý na pěkné tituly! :)
    Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) V březnu se chci spíš držet a knížky moc nekupovat. Peníze jsou potřeba i na jiné věci :)

      Vymazat
  2. Všichni mají takové krásné knihy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však tobě taky přibily do knihovničky samé skvosty ;)

      Vymazat
  3. Krása, vypadá to, že dokážeš číst různé žánry. Dám ti slunce je nejlepší:). Bez šance jsem měla též, ale darovala jsem jej na podporu útulku pro zvířata. Souhlasím, že na živo je mnohem hezčí.

    OdpovědětVymazat