úterý 12. července 2016

Teaser Tuesdays #1

Jak tak sleduju, na mém blogu se toho zas tak moc neděje. Přidávám kromě recenzí vlastně už skoro jenom měsíční updaty, a tak jsem to chtěl nějak změnit a přispívat i různými projekty. A tak jsem tu dnes, v úterý, s úterním meme, které je pořádané Should Be Reading


O co jde:
  1. Vezměte knihu, kterou právě čtete
  2. Otevřete ji na náhodné stránce
  3. Napište dvě teaserové věty bez spoilerů
  4. Sdílej název knihy a autora





   Moře nestvůr
     Rick Riordan



Takže jsem zůstal stát sám uprostřed doutnající tělocvičny, když ke mně došel ředitel s půlkou učitelského sboru a se dvěma policisty. (str. 33)


Hipokampus Duhák naposled smutně zařehtal, udělal salto vzad a ponořil se do moře. (str. 128)








Četli jste sérii Percy Jackson? Nebo jsem vás na ni těmito teaserovými větami teprve nalákal?

4 komentáře:

  1. Četl jsem celou sérii Percy Jackson i navazující Bohové Olympu. Teď spíš uvažuju jestli se mám pouštět do nové série Magnus Chase a bohové Asgardu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tu asi hnedka navážu, jak dočtu Bohy Olympu, protože o norské mytologii toho zatím moc nevím a celkem mě to zajímá :)

      Vymazat
  2. Se čtením Percyho Jacksona jsem skončila u třetího dílu. Nebylo to ani tím, že by se mi ty knížky nelíbily, ale spíš tím že v knihovně mám spoustu nepřečtených knih, které už takhle nestíhám číst :D Teď mě ale od toho autora zaujala a to The Trials of Apollo, tak doufám, že u nás také vyjde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě na třetí díl se chystám, až dočtu Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (btw. skvělá knížka). Fragment před nedávnem zveřejnil obálku prvního dílu z další jeho série o Magnusi Chaseovi, která mě taky láká, ale taky tajemně slibuje ještě něco dalšího od Riordana, takže sázím na to, že to bude právě The Trials of Apollo :D

      Vymazat